Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ !!!!!!!!

ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ…......

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ΑΛΛΟ……
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ……

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ Η ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΖΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ?????
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ………….

Avatar είπε...

Ego ayto poy ksero einai oti o SAKIS kseri apo vasilopites mexri stigmis, kala tha kani na mathi kai apo KARLO-PITES prin einai ARGA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως για κυρα Βαγγελιώ δε μου φέρνει. Πιο πολύ με τον ξάδερφο του Πάγκαλου μοιάζει, τον Δον Καρλεόνε. Ληστές - ληστές Σοσιαληστές.
Άρης

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ? ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΚΑΛΗ. ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΛΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Αληθώς ο Κύριος και Καλή Χώνεψη. Σας κάθισε βαρύ το αρνί γιατί πλακωθήκατε από το πρωί και τώρα ανοίξατε το κουτάκι με τη ... σόδα για τη χώνεψη. Μπορεί να έχει πλάκα το σήριαλ με το Δον Καρλεόνε, αλλά τελείωσε ρε παιδιά. Μην τρελαθούμε δηλαδή. Θα δούμε πόσα θα ζητάει όταν θα το ξανεφέρει για Δ.Σ. Οι πληροφορίες λένε ότι το κατέβασε στα 10 χιλιάρικα και προσπαθεί να το περάσει. Για τσάμπα δε νομίζω πάντως. Είναι βαρύς ο... σταυρός. Άσε που το μόνο που δεν μπορεί να κάνει με τίποτα είναι να γίνει κοινωφελής. Είναι ενάντια στις ...αρχές του και στη γραμμή του κόματος, δεν το καταλαβαίνετε;
Φ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 10:22 είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Δεν είναι όλα τα λαμόγια ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ. Υπάρχουν και λαμόγια που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά εντάξει είναι λίγα και κατώτερου επιπέδου. Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το Πανεπιστήμιο, ένα πράμα να πούμε

PONTIX είπε...

Σήμερα είσαστε και γαμώ τα παιδιά. Τι έγινε??? Μήπως άρχισε να ξυπνάει ο ΛΑΟΣ??? Θαύμα ρε, θαύμα. Πήρατε μεγάλη δόση πρωτεΐνες και βιταμίνες και άρχισε να λειτουργεί ο υπεργγέφαλός σας??? Συμφωνά απόλυτα με το 10:48. Είναι αντιδεοντολογικό και αντι-ιδεολογικό. Γιατί όταν αυτοί λένε ότι πρέπει να κάνουμε οικονομία, δεν εννοούν να κάνουν αυτοί. Εννοούν να κάνει οικονομία ο κοσμάκης, εμείς δηλαδή, για να κονομάνε περισσότερα αυτοί. Αλλά εντάξει τι είναι τώρα ο Καρλίτος; ένα μικρό -μικρό, πολύ μικρό λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ που δεν του κάνανε και τη χάρη. Προσέξατε όμως εκπαίδευση ο τέως; Αμέσως την ανθίστηκε τη λαμογιά. Τέσσερα χρόνια εκπαίδευση είναι αυτά. Στην πουτάνα πουτανιές τώρα, μη χέσω;

Ανώνυμος είπε...

KALA MAS TA LE'I' O Mamas and Papas, LAMOGIA EINAI LITSA.... DYO XERIA O KARLEONE KAI ALLA DYO H KORASIDA NAYARXOS TOY MESAGROY.
EKSALOY TO EXEI PEI KAI O IDIOS ( DYO MISTHOYS EGO KAI ALOYS DYO H MIKRI) THN VGALAME THN TRIETIA KOTSANI. ARA 2+2=4 KALA TA LE'I' O 2:37.
RE PLAKOSTE TOYS STA GIAOYRTIA KAI STIS FAPES.
Alogo Klani

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…..
ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.
ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ…..
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ… ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ KARLI & KARLITAS ????

VAGKOS

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ 20000 .5000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ Δ.Σ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΣΑΝ BLOGS KAI ΘA ΔINΩ KAI KATI ΣE ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους της συμπολίτευσης που το καταψήφισαν. Ο Δήμαρχος όμως έπρεπε να τον είχε αντικαταστήσει την άλλη μέρα το πρωί. Η ζημιά που έκανε στην ΚΕΔΑ είναι έγκλημα. Κατάστρεψε την ιδέα της ανάπτυξης του εθελοντισμού που πάνω της στηρίζεται ο επιχείρηση. Σε ποιον θα πάει τώρα το λαμόγιο να ζητήσει την εθελοντική προσφορά του; Η ευθύνη είναι τώρα ακέραια στο Δήμαρχο. Διαφορετικά η ΚΕΔΑ δεν πρόκειται να λειτουργήσει.
Φ.Γ

Ανώνυμος είπε...

Ευχές σε όλες και σε όλους, Χριστός Ανέστη αδέρφια.
Τυχαία μπήκα στο μπλοκ, γιατί ως επί το πλείστον αποφεύγω και δεν ασχολούμαι.Με χαρά όμως διαπιστώνω ότι έχει ανέβει πολύ το επίπεδο της κριτικής σας και γράφετε πολύ σωστά πράγματα. Επειδή πάντως δεν φταίει μόνο ο Σάκης για το κακώς γενόμενο με την ΚΕΔΑ, θα είχα μια συμβουλή για το φίλο μας τον Πρόεδρο. Δεν είναι εκεί απλά για να προεδρεύει. Τα θέματα που του φέρνουν τα μελετάει πρώτα και αν δεν είναι σύννομα, τα αναπέμπει για περεταίρω επεξεργασία, ας είναι και με πρόταση του Γκραν Πάπα. Για να το κάνει όμως αυτό χρειάζεται διάβασμα, πολύ διάβασμα και ανάκαρα, πολλά ανάκαρα. Μη σας πω ότι πολλές φορές θέλει και ξενύχτι χειρότερο από τους διαγωνισμούς. Βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα, που είχε τρεις τουλάχιστον παρατυπίες, αν υπερψηφιζόταν, ευτυχώς δεν ψηφίστηκε, η αντιπολίτευση ήταν έτοιμη να προσβάλλει την απόφαση την επόμενη μέρα. Και θα την κέρδιζε. Πράγμα που θα ήταν πολύ χειρότερο για την εικόνα της Δημοτικής Αρχής. Για να μιλήσουμε και λίγο ποδοσαφαιρικά, ο Οικονόμου του έκανε πάσα, με την πρόταση για απόσυρση, αλλά δεν την κατάλαβε και έτσι δεν έβαλε γκολ.
Φιλικά
Ζ.Χ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω, αλλά άμα είναι αλήθεια ότι ο Δήμαρχος δεν άφησε τον Πετρίτη να το αποσύρει, κακώς πολύ κακώς. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν θα ψηφιζόταν; Εκτός αν τόκαναν επίτηδες για να τον κάνουν ρόμπα τον άνθρωπο. Καλύτερο είναι όμως να μη δίνει εντολές και οδηγίες ο Δήμαρχος στον Πρόεδρο, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί είναι και αντικανονικό και αντιδεοντολογικό.
Δ.Μ

Kaisaras είπε...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΒΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν3 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

FILE Dikope THA SIMFONISO MAZI SOY ALLA THA prostheso kai kati poy KSEXASES.
EKTOS APO TA MELH PIO VASIKO STIXIO POY THA XATHI EINAI OI ETHELONTES POY ILIKRINA PROSFEROYN OPOS MPOROYN KAI XORIS ANTALAGMATA.
OREO PARADIGMA EDOSE O KARLEONE KAI PROEDROS TIS Κ.Ε.Δ.Α. KATAFERE TO AGRAMATO LAMOGIO NA THN KANEI -XESE MPERDA-, ELLAS TO MEGALIO SOY.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜE. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΦΟΝ ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ; ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝΕ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ. ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ? ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΕΔΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ.
NIK THE GREEK

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……
ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ (ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΕΣ) ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΤΟ ΚΑΡΛΗΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΩ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ – Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΡΛΟΧΑΜΟΥΡΑ.
A.K. (alogo klani)

Avatar είπε...

Και βλέποντας την αδικία τον έστειλαν ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΩΝ.
Τους τρεις σωματοφύλακες να τον περάσουν σουβλάκι.
Καρλοσούβλακο με πίτα την Καρλίτα.
Αλί και τρις αλίμονο με φόντο 25.000+τις Καρλίτας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καθόλου μαλάκας ο άνθρωπος. Μια χαρά λαμόγιο είναι. Απλά εφάρμοσε το σύστημα Α.Π.Ε (άμα πιάσει έπιασε). Άμα λέμε ότι είναι μαλάκας είναι σαν να προσπαθούμε να τον δικαιολογήσουμε. Πάντως ο Σακκιώτης πρέπει να προσέξει και τους δύο. Αυτόν και την άλλη τη σιγανοπαπαδιά που κάνανε ντουέτο στις εκλογές. Μια ζωή στην πίσω πλευρά του μυαλού τους έχουνε την πουστιά.
Mamas and Papas

Ανώνυμος είπε...

KARLODYO POTE PLIRONESE APO THN K.E.D.A. GIATI EXO KAPIES ANAGES.....
VALE KAI TOKOYS EAN THELIS... EXO KAI ENA AKINITO EAN SE ENDIAFERI.

Avatar είπε...

ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ…..
ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ….

Ανώνυμος είπε...

Πετρο οπως ασχοληθηκες με τον Παντελαρο ασχολησου και με τον Νικολακη μπας και φυγει (μαζι με το Ν.Ο εννοειτε) για να μην εχετε προβληματα αργοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Η Τιτινα που εχει χαθει και δεν μιλαει για το θεμα των Νικολακηδων ?
Την περιμενουμε αμεσα γιατι θα αρχισουν τα αρνητικα σχολια για αυτη.