Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

☆*´¨`*•.¸ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ*´¨`*•.¸☆ ☆*´¨`*•.ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ*´¨`*•.☆

  ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ........
Επιτέλους πού θα πάει αυτή η κατάσταση με τους Παρασκευάδες ; Πραγματικά απαράδεκτη. Λες και έρχονται σε κάποια  χώρα με άγριους και απολίτιστους ιθαγενείς και βγάζουν τα απωθημένα τους. Κανένας σεβασμός για τον τόπο για τους ανθρώπους για το περιβάλλον. Να πιάσεις από πού ; Από τον τρόπο που οδηγούν στους δρόμους, που δεν υπακούουν σε καμία προτεραιότητα ; Να μιλήσεις για τις αγορές τους, που οι περισσότεροι τα φέρνουν όλα από τον Πειραιά ; Να πεις για τις μανούρες, που κάνουνε στο Δήμο για τα χρέη του νερού, που έρχονται και ζητάνε να τους τα χρεώσουνε στη μικρότερη κλίμακα, ενώ δεν είχαν δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη συντήρηση των υδραυλικών τους εγκαταστάσεων; Αλλά το χειρότερο είναι τα κάθε λογής σκουπίδια. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή γεμίζει το νησί σκουπίδι. Οι κάδοι, δίπλα στους κάδους, τα δάση, τα ποτάμια, στις παραλίες. Παντού πετάνε, με λίγα λόγια γίνεται της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.  Και θα έρθουνε μετά το καλοκαίρι και θα διαμαρτύρονται, για τα σκουπίδια που όλο το χειμώνα άφηναν οι ίδιοι. Όσο για το οικονομικό όφελος του νησιού; Άντε να είναι κάνα δυο καφέδες στην παραλία και κανένα ούζο. Μήπως θα έπρεπε να τους μιλήσει κάποιος για το …ρεξόνα ;

4 σχόλια:

Avatar είπε...

Καλά το λες, βάλτε να πάνε, δεν έχουν ιερό και όσιο οι Παρασκευάδες.
Κολλητάρια των Κουκουλικών είναι γι’ αυτό έχουν αγριέψει μετά τις εκλογές και πετάνε στρώματα παπλώματα κι’ ότι έχει ο μπαξές.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

O KARAGIOZIS O PTEROROUZ TOUS VAZI EINAI H EIDIKOTHTA TOY. MIA ME TA VOTHROLIMATA KAI MIA ME TA SKOYPIDIA ASXOLITE!!!!!!!

PONTIX είπε...

Ρε συ Απηλιώτη, καλά είναι τα σκουπίδια σου, αλλά υπάρχουν και άλλα σκουπίδια, τησ πολιτκής, που φέρανε τη χώρα μας σε αυτά τα χάλια. Αν εσένα σε ενδιαφέρει μόνο να αυτοδιαφημίζεσαι στο μπλοκ μας, μεγειά σου με χαρά σου. Κάποτε μπορεί να σοβαρέψουμε. Αρκεί να μην είναι πολύ αργά.
http://pontix-pontix.blogspot.com

Avatar είπε...

RE SY PONTIKA KATI PROSPATHIS NA MAS PIS ALLA TI SXESI EXEI H ANARTISI ME TO SXOLIO SOY. TA POLITIKA SKOYPIDIA YPIRXAN KAI THA YPARXOYN KAI DEN MAZEVONTE ME APORIMATOFORA. KSEFITRONOYN APO TO POYTHENA, APOTIXIMENOI H OXI (GIATROI, DIKIGOROI, OIKONOMOLOGOI) k.l.p - k.l.p. KAI GINONTE VOYLEFTES, YPOYRGOI KAI OTI KATSI. TORA THA MOY PEIS EMEIS FTEME POY TOYS PSIFIZOYME. KAPOS ETSI GINETE KAI ME TA SKOYPIDIA, EMEIS TA PETAME. OSO GIA TO ALLO, ESEI NOMIZIS OTI APO TO Blog TO DIKO SOY MPORIS NA RIKSIS KIVERNISIS????? MIA XARA TON VRISKO TON Apilioti episimeni toylaxiston ta kathimerina kakos kimena.