Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

** ΕΝΑ**ΟΜΟΡΦΟ**ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ** ** ΜΕ… **.*.*.* ΑΣΤΡΑΚΙΑ *.*.*.** Και άλλα Π Α Ρ Α Λ Ε Ι Π Ο Μ Ε Ν Α !!



                                              ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ !!!
*σχετική εικόνα*

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του καρναβαλιού που έγινε στο Μεσαγρό. Το παραδεχτήκαμε όλοι και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μεσαγρίτες και 'Αγιομαρινιώτες βάλανε όλο το μεράκι τους, τις ιδέες, την ενεργητικότητα και την εφευρετικότητά τους και πέτυχαν . Το μόνο που δεν είχαν προβλέψει ήταν τα βεγγαλικά. Φαίνεται ότι την έλλειψη αυτή την κατάλαβε η οικογένεια του Δον Καρλεόνε και αποφάσισε να κάνει τη… ναύαρχο να δει αστράκια. Η  ανυπάκουη και ασύδοτη καγκελάριος του Μεσαγρού, μετά το καρναβάλι, αποφάσισε να συνεχίσει με το δικό της πάρτυ, στο κτίριο της κοινότητας. Το έκανε δηλαδή λίγο σαν τα … πολιτιστικά κέντρα του Γιαννόπουλου. Εκεί ήταν που έγινε το ΚΛΟΥ της ημέρας, έπεσαν κάποιες ψιλές αλλά και χοντρές φάπες, από τη μητέρα και τον πατέρα Καρλεόνε, η μητέρα δε είχε τάσεις λιποθυμίας. Όμως οι καρναβαλιστές το είχανε προβλέψει και αυτό, όπως διαπιστώνετε και από τη *σχετική εικόνα*, ειδικό όχημα για τη μεταφορά των... τραυματιών. Παρακαλώ να μη γελάτε, δεν είναι για γέλια, έγινε το έλα να δεις αργά το βράδυ στο κοινοτικό κατάστημα. Φτάσαμε μέχρι σε παρέμβαση του αστυνομικού τμήματος Μεσαγρού κατόπιν προσκλήσεως από την ατίθαση κορασίδα ( Ναύαρχο ). Μάλιστα λόγω έλλειψης αστυνομικής δύναμης  το τμήμα Μεσαγρού, κάλεσε το τμήμα τις Αίγινας για βοήθεια. Όπως καταλαβαίνετε έγινε της ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ το κάγκελο. Και εδώ φίλοι μου η ερώτηση….. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο….  ή από το Μεσαγρό,  με σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον δόν ΚΑΡΛΕΟΝΕ:  Άντε και του χρόνου και χωρίς φάπες. 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A RE KARLI PALI EKANES TO THAVMA SOY.... KSEPERASES KAI TON EAFTO SOY... O TITLOS TIS TENIAS EINAI - O TAXIDROMOS THA XTIPISI DYO FORES -.... ESI TO KSEFTILISES, TIN TRELANATE STIN FAPA TIN KOPELA. ASTON KARNAVALO KAI ASXOLISOY ME TA PANIGIRIA... GIATI GIA EKI EISAI, GIA TA PANIGIRIA.

Avatar είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Apilioti. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία και ο κόσμος πέρασε πάρα πολύ όμορφα. Τώρα τι ήθελαν κάποιοι να αποδείξουν με τις τελευταίες εικόνες, χαλώντας μάλιστα το γενικό κλίμα, τον άγονα και κόπο τόσων ανθρώπων που βοήθησαν για την όμορφη παρουσία δεν μπορώ να την καταλάβω. Ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και τραγικά γεγονότα αργά το βράδυ αμαύρωσαν μια επιτυχημένη γιορτή. Μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο αυτοί που επιλέγουν τα άτομα για να διαχειρίζονται τα κοινά, Να είναι ποιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομία και Δον ΚΑΡΛΕΟΝΕ μου θυμίζει ΝΟΝΟΥΣ της Νύχτας, Ποιος είναι ρε αυτός ο ΚΑΡΛΕΟΝΕ ?? Έχει ο Μεσαγρός ΜΠΡΑΒΟΥΣ ??

VARONOS.

Ανώνυμος είπε...

Έχει και ο Μεσαγρός τον Δον Καρλεόνε του και τη φαμίλια του. Μόνο που αυτός είναι στόκος. Να το πούμε και αλλιώς, όλοι οι συνδυασμοί έχουν τον Κορναράκη τους. Το θέμα είναι ότι όλοι στο συνδυασμό του Σακκιώτη τον ξέρανε . Τι τον βάλανε το μαλάκα ?
ΛΟΥΙΖΑ

Kaisaras είπε...

Τώρα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, αν όχι και χειρότερα. Κακώς όμως διαμαρτυρόμαστε. Ψηφίζουμε αυτούς που μας αξίζουν. Λέτε ότι τον ήξερε ή καλύτερα τους ήξερε ο Σακκιώτης. Και λοιπόν αυτό τι σημαίνει ? Μας υποχρέωσε κανείς να τους ψηφίσουμε ? Αυτοί μπορεί να τον είχανε για σαβούρα. Έπρεπε εμείς να τον βγάλουμε πρώτο και μαζί του ένα βούρλο, για πρόεδρο στο Μεσαγρό ?

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Apilioti na me synxvreite alla ena "S" sas exei pesei apo kato. Na rotiso omos kai kati. Yphrxan kai mpalafoymades sthn parea ths korasidos ? Giati etsi dididetai.

Ανώνυμος είπε...

Να μελετήσει ο Σακκιώτης και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κοινοτικού καταστήματος. Διότι μπορεί να ανήκει στη δεσποσύνη Καρλεόνε και να μην το ξέρουμε. Νομίζω ότι δίκαια έφαγε τις φάπες της, γιατί τον έκανε ρεζήλι τον πατέρα της. Εγώ πάντως αν ήμουνα στη θέση του Σακκιώτη, θα της έδειχνα την έξοδο. Υπήρχαν άλλοι, πιο αξιοπρεπείς, πιο ευσυνείδητοι, πιο υπεύθυνοι, πιο αγωνιστές και με πολύ μεγαλύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Νομίζω;
ΜΕΛΕΤΗΣ

PONTIX είπε...

Μα δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ούτε κάτι εξωπραγματικό, ούτε περίεργο. Ο Μεσαγρός, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα, πληρώνουμε την κομματική βλακεία που δέρνει τους πρασινοφύλακες. Εδώ υπάρχουν ακόμα ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ που υποστηρίζουν το Γιωργάκη. Πάντως η Τιτίκα σίγουρα έχει περάσει από τα καμμένα βούρλα. Δεν το συζητάω.

PONTIX είπε...

Όλοι εσείς, που σας την έχει βαρύσει η τρέχουσα κατάσταση, πέρα από τα όρια της Αίγινας, ελάτε να μιλήσουμε στον Πόντικα.

" ΝΕΝΙΚΗΚΑΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΕ "
http://pontix-pontix.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA TI EGINE EDO???? TIS POPIS GINETE, GIASOY RE APILIOTI ARGISES ALA TO VRIKES TO THEMA KAI TI THEMA.... THEMATARA EINAI ASTINOMIES FAPES MPALAFOYMADES KAI ROK MANTILIA. DIMARXE KANE KATI MAS REZILEYOYN TETIA PRAGMATA KAI PAROYSIES. TOY XRONOY TI THA MAS POYN ELATE NA GIORTASOYME KAI APO TO MIKROFONO H EKFONITRIA MI SEVOMENI TA PAIDIA MAS AN MITI ALO, NA FONAZI GIASOY KAYLA MOY KSANA KAI KSANA...... KAI META FOYMES SPASIMATA KSILO, ASTINOMIES KAI POLLA ALLA. NTROPI NA MAS POYN ME PIANOY ADIA MPIKAN STO KOINOTIKO DIAMERISMA KAI EKANAN OLA AFTA, NTROPI-NTROPI PARE THESI DIMARXE SE PAIRNOYN TA SKAGIA APO TIS MALAKO-MPALOTHIES TIS OIKOGENIAS KARLEONE. LIGO SEVASMO STO KOINOTIKO DIAMERISMA KAI SE EMAS POY VOHTHISAME.
YPOGRAFO SAN: DIMARXE ELEOS.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΛΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ?? Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…. (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ) Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΜΠΑΛΑΦΟΥΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΕ Η MERKEL ΤΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ???

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Ζωνιανά & Βάλε.

Ανώνυμος είπε...

12:44 TI EINAI AYTO TO "S" DEN KATALAVENO. KAI EGO EIXA TIN IDIA APORIA GIA TOYS MPAFES KAI TELIKA MOY LITHIKE GIATI ONTOS HPIRXAN KAI EINAI FILOI TIS KORASIDOS MERKEL OPOS TIN ONOMAZI O 6:37 XAXAXAXA SOSTOS. TIN ALH FORA NA NTITHI TRIFILO DENTRAKI H KAGELARIOS TOY MESAGROY.

TSIGARLIKI.

Ανώνυμος είπε...

Telika h oikogeneia karleone apedikse oti (oi ksenokarfites opos toys apokaloyn)exoyn dikio oti o MESAGROS simaini MESA STOYS AGRIOYS.Bravo toys toy xronoy kai se arma!!!!!!!!!!!!

Avatar είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΞΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ…..
ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ…

Apilioti: ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ…. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

EFTIXOS......... FONAXTE TON OLIMPIONIKI NA PLAKOSI TON Don KARLEONE STIS KLOTSES MPAS KAI GLITOSI O DIMARXOS KAI O SINDIASMOS APO TON APLITO VLAKA.
KARLEONE TRAVA STO TOKIO MPAS KAI GLITOSI H AIGINA.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ ! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΑΛΕ (ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΡΘΟΣΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ DONA ΚΟΡΛΕΟΝΑ Η ΜΑΜΑ !! ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ !!!! ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ !! ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ !! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΜΑ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ!!) ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΠΙΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ !! ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΥΦΙΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ????

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΗΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!!! ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΛΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

EXEIS DIKIO 3:21 π.μ. IDIOS EINAI O DOSILOGOS LADAS. ALA EGO APORO POS TON ANEXESTE EKEI EPANO, TIS SFALIARAS EINAI KAI THA TIS ARPAKSI STIN AIGINA O AROYREOS. an einai etsi opos ta leei o 7:13 μ.μ TOSOI AGRIOI STON MASAGRO DEN VRETHIKE ENAS NA PLAKOSI STA GIAOYRTIA THN XONA DONA KARLEONA, AFOY EINAI GIA KLOTSES GIATI TIN AFINETE???? NA FANTASTITE TOYS VRIZOYN GIA TIS MAKAKIES POY KANOYN KAI AFTOI NOMIZOYN OTI TOYS DINOYN PARASIMA, KAT'EME EINAI OI ARXONTES TIS MAKAKIAS KAI OPOS SOSTA LEEI KAI H PARIMIA....
KATA MANA KATA KIRI ARXISE TO PANIGIRI.

Ανώνυμος είπε...

[Το σχόλιο αυτό αφαιρέθηκε από την ομάδα διαχείρισης του Πρώτα η Αίγινα γιατί περιείχε εμπαθἠ προσωπική επίθεση]
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG

Ανώνυμος είπε...

Για να μαθαινουμε και εμεις οι ξενοκαρφιτες και να σχολιαζουμε οταν πρεπει δεν γραφεται και κανενα ονομα να ξερουμμε.Ξερουμε και εμεις πραγματα και θαματα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ, ΚΑΙ Ο ΑΙΑΚΕΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ;