Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ..…*…..(^.^)…..*..... ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!

                                              ΠΡΙΝ..

                         ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.. 

                        ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!
Σώνει και καλά να μας γυρίσουν δυο αιώνες πίσω.
Επιτέλους κάποιος θα πρέπει να τιμωρήσει αυτούς που χρόνια τώρα προσβάλουν την αισθητική του νησιού μας, εναποθέτοντας συνεχώς ογκώδη αντικείμενα και μπάζα δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δήμου, ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ είναι καθημερινό σε όλη την παραλιακή Αίγινας - Σουβάλας και ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στα δυο καρνάγια. 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ωραία όλα αυτά, αλλά όμως πρέπει ο κόσμος να μπορεί και κάπου να μπορεί να πετάει τα σκουπίδια του, πράγμα που μέχρι τώρα δε γίνεται. Νομίζω;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο 9:19. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΧΡΕΗ - ΧΡΕΗ-ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΔΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Kaisaras είπε...

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ!!! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ 10:56 Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ". ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ.

Avatar είπε...

9:19 ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΧΟΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΠΟΣ ΒΛΕΠΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Σ.Κ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗ. ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ???
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΕΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΠΑΖΑ ΛΕΚΑΝΕΣ, ΨΥΓΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ. ΑΠΗΛΙΩΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

PONTIX είπε...

Εκείνο που δεν μπορώ εγώ να καταλάβω είναι γιατί δεν προσπαθείτε να είσαστε πιο αντικειμενικοί και γράφετε συνέχεια με κομματικά κριτήρια. Σακκιωτικοί, Κουκουλικοί, Γρηγοροπουλικοί, Στρυφωνικοί και δε συμμαζεύεται. Δε νομίζετε πως είναι καιρός να γίνουμε λίγο αντικαθεστωτικοί; Ο Γιωργάκης μας λέει πως δεν ήξερε για τα χάλια της Εθνικής μας οικονομίας, εκεί που την πήγε αυτός και ο Σημίτης και μας έλεγε λεφτά υπάρχουν. Ο Σάκης μας παρουσιάζεται ότι δεν ήξερε τα χάλια του Δήμου της Αίγινας και μας έταζε λαγούς με πετραχείλια. Ρε, πάρτε το χαμπάρι, μας δουλεύουνε όλοι τους ψιλό γαζί.
http://pontix-pontix.blogspot.com

Avatar είπε...

PONTIKA THA DIAFONISO MAZI SOY GIATI ALLA TA MATIA TOY LAGOY KAI ALLA TIS KOYKOYVAGIAS.... ETSI DEN LE'I' H PARIMIA???? O SAKIS SAN ANTIPOLITEFSI GNORIZE KAPIA PRAGMATA OSA EPETREPAN OI KOYKOYLIKOI. ZITAGE STA SIMVOYLIA APEGNOSMENA EKSIGISIS GIA TA OIKONOMIKA TOY DIMOY KAI AFTOI TIPOTA PERA VREXI. KATI KRIVANE KAI TELIKA ANAKALIFTHIKE META TIS EKLOGES - BINGO - ETSI THA TO XARAKTIRIZA EGO. TELOS PANTON DEN DINO SANIDA SOTIRIAS STON SAKI ALLA DEN MPORO KAI NA TON KATIGORISO. KATAXREOMENO DIMO KAI VALE, MESA SE DYO MINES TI NA PROTOMAZEPSI RE PONTIKA AS PERIMENOYME LIGAKI, OI KOYKOYLIKOI ZITISAN KAI PSIFO EMPISTOSINIS TROMARA TOYS. YPOMONI KAI VLEPOYME.

Ανώνυμος είπε...

GIA NA DOYME MEXRI POTE THA ANTEKSI ETSI TO PERIVALON. SE KAPIOYS THA LIPI TO EVERGETIKO NTEKOR.... TIXEO, DEN NOMIZO. KALA KOYLOYMA.