Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

                              ΠΡΙΝ:



ΚΑΙ ΜΕΤΑ:






Με άμεσες ενέργειες, το Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας, δείχνει το δρόμο για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες στους νέους Καλλικρατικούς Δήμους. Μετά από την επιτυχία στο ΚΑΣ, για την έγκριση κατασκευής του κυματοθραύστη του λιμανιού της Αίγινας, μία ευχάριστη έκπληξη για τους Βαγιώτες, ήταν η άμεση παρέμβαση για τον καθαρισμό του λιμανιού της Βαγίας, όπου λόγω των προσχώσεων, τα καΐκια είχαν βγει στην κυριολεξία στη στεριά. Εμείς οφείλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια και στο μέλλον, με την ελπίδα ότι θα μιμηθούν τη δραστηριότητά του και οι υπόλοιποι αρμόδιοι του Δήμου μας. Προσδοκία όλων μας είναι να αρχίσει επιτέλους να γίνεται κάτι στον τόπο μας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 6.000 ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Avatar είπε...

10.37: ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΕΛΑ ΛΟΥΛΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

βρε avatar ο Ρεκλείτης έδωσε προσφορά 3.000 ευρώ εκσκαφή και μεταφορά των φυκιών. Τον αγνόησαν, τι να προσέξω; Πήγαινε στο λιμενικό ταμείο, κάνε μια αίτηση και ζήτησε τις προσφορές. Που βλέπεθις τις ανακρίβειες;

Ανώνυμος είπε...

1:15μ.μ AYTA POY MAS LES MALON GIA ANTIPOLITEFSI TA LES H EXIS VARKA SE ALO LIMANI KAI EPIDI ARXISAN APO VAGIA VGAZIS KAKIOYLES. MALON SE PLIROFORISAN STRAVA, EKTOS EAN EISAI AFTOS POY LES OTI EDOSE TIN PROSFORA. GIA TIN ISTORIA TIS YPOTHESIS EPIDI EXO TIN VARKA MOY EKEI KAI EIDA POS EGINE O KATHARISMOS, EAN EISE AFTOS POY EDOSE TIN PROSFORA TON 3.000€ GLITOSES APO MEGALI PERIPETIA, OPOS EPISIS KAI TO LIMANI TIS VAGIAS. SOLO KAPIKIA MESA THA EMPENES KAI TO LIMANI KAGELO. TIN ALLH FORA THA DOSO KAI EGO PROSFORA 580€, ΤΗΑ PAO ME ENA FTIARI KAI TO KAROTSI APO TO SPITI MOY GIA NA KATHARISO OLA TA LIMANIA. LIGO SOVAROTITA DEN VLAPTI.

Kaisaras είπε...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ 8:56 ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΤΟ Δ. Λ. Τ. ΕΔΩ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν γίνεται ένα έργο υπάρχουν και προδιαγραφές για το πώς και με τι εργαλεία πρέπει να γίνει, για να γίνει σωστά. Άρα πιο καλά είναι να εξετάσετε αν ο Ρεκλείτης, όπως λέει ο παραπάνω 1:15, έχει και τα κατάλληλα μηχανήματα, για να γίνει σωστά το έργο και όχι πασαλείματα, όπως γινόταν συνήθως. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι ανάδοχοι έχουν και ένα προηγούμενο επαγγελματικό βίο, που είναι φυσικό να δημιουργεί κάποιες υποψίες. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα πάντως, όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν τα έχουν άλλοι.

PONTIX είπε...

Ρε παιδιά, γιατί τσακωνόσαστε. Πρώτα πρώτα έγινε από το Δ.Λ.Τ μια άμεση ενέργεια. Δεύτερο έγινε έστω ένας πρόχειρος διαγωνισμός, αφού ζητήθηκαν προσφορές και από άλλους. Αν θεωρούν ότι ρίχτηκαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, ενώ είχαν όλες τις προυποθέσεις, ας πάνε να τα βρούνε οι ίδιοι. Οι φημολογίες για να μην πούμε τίποτα άλλο, ακόμα και αν υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις, όταν δεν στηρίζονται σε ντοκουμέντα, δείχνουν να γίνονται λίγο εκ του πονηρού. Πάντως αν το κόστος του έργου ήταν κάτω από κάποιο όριο, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και με απευθείας ανάθεση. Ας τα ψάξουν οι ενδιαφερόμενοι. Ας κάνει και μία ανακοίνωση της απόφασης το Λιμενικό Ταμείο. Διαφάνεια δεν είπανε;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτό το λιμάνι, αυτοί που το φτιάξανε, έχουνε κάνει χοντρή μαλακία και κάθε τρεις και λίγο μπαζώνει. Δεν κάνανε μελέτη για τα ρεύματα και όλο μπουκώνει. Έτσι γίνεται όταν όλοι το παίζουνε ειδικοί, οι ξερόλες.Άλλο ναύτης, άλλο καντηλανάφτης.

Ανώνυμος είπε...

Οταν κάνεις προσφορά 3.000 ευρώ δεν ψάχνεις αν έχει παιδιά ή αν είναι διαζευγμένος. Υπογράφεις σύμβαση στην οποία τοποθετείς όρους. Οπως είναι το καθάρισμα του λιμενίσκου. Αν δεν το καθαρίσει δεν πληρώνεται. Προσοχή, δεν θα καθαρίσει την αυλή σου αλλά δημόσια έκταση και υπόκειται στη νομοθεσία. Δεν είσαι εσύ ο ειδικός για να πεις αν έχει ή όχι εργαλεία. Για να κάνει προσφορά σημαίνει ότι θα εκτελέσει το έργο. Μπορεί τα μηχανήματα να τα νοικιάσει. Μπορεί οτιδήποτε. Δεν είναι θέμα μας αυτό.

Kaisaras είπε...

Τώρα να πω έλεος η όχι. Με 3.000 € προσφορά που έδωσε ( εάν είναι έτσι που δεν πιστεύω ) θα νοικιάσει εργαλεία και θα καθαρίσει λιμάνι ??? Μμμ Μάλλον η προσφορά είναι για να τυλίξει σουβλάκια. Είμαστε σοβαροί ρε παιδία.