Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

*.*.*ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ*.*.* Κ Α Τ Α Λ Ο Ι Π Α, Α Π Ο Β Λ Η Τ Α ΚΑΙ Ρ Ε Τ Α Λ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αν και καταφέραμε να τους αποβάλουμε, ακόμα μας παιδεύουν με τα κατάλοιπά τους και τα φτηνά ρετάλια της ενημέρωσης, που εξακολουθούν να υποστηρίζουν την απραξία και την ανυπαρξία τους. Σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στις 11.30 το μεσημέρι, έσκασε πάλι ο Χεζούβιος, που με τόσες τυμπανοκρουσίες  και μπουρδολογίες μας είχαν παρουσιάσει οι Κουκουλικοί, σαν ένα έργο σωτηρίας της παραλίας (όπως και τα πεζοδρόμια ). Βέβαια ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Μουτσάτσος έχοντας προβλέψει το γεγονός, μετά τη διαπίστωση που έκανε για την κακή λειτουργία του βιολογικού, που είναι τουλάχιστον τεχνολογικά ακατάλληλος για τη δουλειά που τον έβαλαν να κάνει, είχε στείλει πριν από δέκα μέρες, ειδοποίηση στα μαγαζιά για άμεση αποσύνδεση από το σύστημα. Αλλά φαίνεται ότι αυτοί αγρόν αγόρασαν και συνέχισαν, μέχρι που τον ξαναστούμπωσαν και έπαθε ξανά ρεύση. Η αντίδραση του Δήμαρχου για επαναφορά των συνδέσεων στην προηγούμενη κατάσταση ήταν σε χρόνο d.t, έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν το βιολάκι τους και με περίσσια φαιδρότητα, που αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, άκουσον άκουσον, επιρρίπτουν ευθύνες στη Νέα Δημοτική Αρχή, για δήθεν κακή συντήρηση του … αντιδραστήρα. Ήμαρτον . Για πόσο βλάκες μας περνάνε επιτέλους;

ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ????

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PIA SINTIRISI RE MEGALE?? THN SKATOYLIERA TOY DIMOY STELNANE STIS 4:00 TA XARAMATA KAI TRAVAGE KAI XREONANE SERVIS NTE KAI KALA. OTAN TO VITIO HTAN GEMATO TA KATAPINE ME KALAMAKI O FTEROYDIS APO EKEI PSILA STON IMITO POY LE'I' KAI TO TRAGOYDI.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ Ν3η.ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο Ν3ς ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε, και τώρα επειδή το έγραψε ο Ν3ης, εμείς το χάψαμε. Ποιος δίνει σημασία στα σκατογραφήματα ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ?? ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ, ΑΛΛΟΥ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΕΔΩ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Φ.Φ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

4:20 den ksero ti les esi alla o Apiliotis EGRAPSE.... kai ean katalava kala... Vaftizete o N3s se PINOKIO, xaxaxa megali soy timi N3 kai na moy prosexeis ton Grilo k.PINOKIO.

Avatar είπε...

ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ….._-_-_-_-_

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ???
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 5ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.